Greu de urcat pe podium la Târgu Mureș

Cluburile de culturism din România s-au întâlnit de curând la Târgu Mureș, Sala Centrului Cultural „Mihai Eminescu“ găzduind Finalele Campionatelor Naţionale de Fitness – Seniori 2017. La start s-au regăsit sute de competitori, printre ei fiind și patru sportivi craioveni, legitimați la clubul nostru, CS Gladiator Gym. Aceștia au avut evoluții apreciate pe scenă, obținând un loc doi, prin Sebastian Pană (18 ani) la Men’s phsyque 170 cm, două locuri trei, prin Ion Andrei Iugulescu – Men’s phsyque 179 cm și Mirel Cîrstea – Men’s physique 182 cm, și un loc cinci, prin Paul Dîlganu, la Fitness seniori open.

Deși face parte din conducerea tehnică a FR de Culturism și Fitness, multiplul campion național, balcanic și european Costel Torcea a pus sub semnul întrebării corectitudinea arbitrilor la turneul din Târgu Mureș, considerând că elevii săi, și nu numai, au fost văduviți din pricina intereselor.

La rândul lor, sportivii de la Gladiator Gym au trecut peste episodul Târgu Mureș și așteaptă nerăbdători Mondialele de la Bistrița (9-12 noiembrie).